PvdA-kiezers bedankt!

Met 16,9% van de stemmen behaalde de PvdA, afgezet tegen de landelijke trend, in Landgraaf een uitstekende uitslag. Op de lijst van de PvdA werden de meeste stemmen uitgebracht. Harry Leunessen, Robin Reichrath, Bart Smeets en Cynthia Veerman zijn gekozen als raadslid. Voor de exacte uitslag klik hier

Adv149x875 wk13 BedanktHR-page-0 1

De PvdA Landgraaf presenteert haar verkiezingsprogramma: 'Samen voor Elkaar'

Tijdens de ledenvergadering van december hebben de leden van de PvdA Landgraaf het verkiezingsprogramma 'Samen voor elkaar' unaniem vastgesteld. U vindt het programma onder het kopje 'verkiezingsprogramma', bovenin de website. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze lijsttrekker Harry Leunessen (0654635697). 

Harry Leunessen unaniem gekozen tot lijsttrekker PvdA Landgraaf

Wethouder Harry Leunessen is door de PvdA Landgraaf unaniem gekozen tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij is al jaren het boegbeeld van de partij in Landgraaf. Als wethouder heeft hij de afgelopen 8 jaar laten zien dat hij een gedreven en kundig bestuurder is. Vier jaar geleden behaalde hij bij de gemeenteraadsverkiezingen met afstand het grootste aantal stemmen in Landgraaf.

 DL2Q6347

Lees meer...